Home » Klantenreviews

Samenwerken met Albert van Consupport begint met je ideeën en wensen verkennen, de haalbaarheid ervan bespreken, aanvullend advies vanuit Albert ontvangen en een eerlijke en zeer schappelijke prijsopgave ontvangen. En dan begint het proces.

Met veel onderlinge afstemming. Voorop staat dat Albert jou de website wil geven waar jij als ondernemer blij van wordt. En daarvoor is geen moeite hem te veel. De korte lijntjes zijn ook fijn, via e-mail of Whatsapp; Albert laat snel van zich horen. Achteraf bekeken was ik best een lastige klant. Of een leuke klant met lastige wensen. Maar Albert heeft me geweldig geholpen, en met plezier. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Marleen Holtkamp

Eigenaar, De Werkdrukspecialist

Een nieuw bedrijf starten is erg leuk en spannend, maar er komt heel wat bij kijken. Veel zaken wil en moet je regelen. Ook een “website maken” hoort daarbij, maar dat is niks voor mij.  Dat laat ik liever over aan een professioneel persoon/ bedrijf. En laat ik nou van 2 verschillende personen horen dat ze zeer tevreden zijn met Albert. Zo kwam ik dus bij Consupport terecht! Want een afspraak was snel gemaakt.

We bespraken mijn wensen, Albert vertelde duidelijk hoe één en ander werkt en wat belangrijk is. Na een tijdje hebben we nog een keer een afspraak gemaakt voor de details. En zo ontstond binnen een paar weken mijn mooie website. Ik ben er erg enthousiast over en zeer tevreden! En de mensen in mijn omgeving zijn er ook erg positief over.

Marleen de Kooker

Eigenaar, Autorijschool Marleen

Albert maakt een website die past bij je bedrijf door te beginnen om goed met elkaar in gesprek te gaan. Deze benadering is erg prettig omdat je als klant alles weet van je bedrijf en wat je wil op je website, maar niet direct met allerlei technische zaken geconfronteerd wil worden. Albert gaat aan de hand van je wensen aan de slag en bij ons kwam hij direct met een prachtig ontwerp, na een aantal aanpassingen is het resultaat geweldig en merken we dat het waardevol voor ons is.

Regelmatig vragen we Albert iets aan te passen en dat contact verloopt soepel en snel. Dat is erg fijn én prettig is dat Albert het initiatief komt om zaken anders te doen waar wij ons meestal niet van bewust zijn. Op deze manier hebben we geen zorgen over onze website. Daarnaast is Albert altijd bereid mee te denken over extra zaken, zonder dat dit direct met de website te maken heeft. Albert bedankt, we zijn blij dat we samen met je werken.

Petra de Groot

Eigenaar, Element Support

De website die Albert van Consupport voor mij heeft gemaakt is helemaal geworden wat ik wilde! De kleuren, de uitstraling. Hij heeft de tijd genomen om samen met mij te kijken wat ik nu echt wel en niet wilde. Kundig en persoonlijk. Prettige samenwerking!

Jacomien Winkels

Eigenaresse, Osteopathie Leidsche Rijn

Albert heeft een waardevolle rol bij de presentatie van mijn bedrijf. Hij denkt mee, en bedenkt en bewaakt het concept. Hij communiceert hierover (gevraagd en ongevraagd) op een prettige manier. Doordat hij ook het contentbeheer kan verzorgen, heb ik nauwelijks omkijken naar de site.  Zo heeft hij ook een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van het delen van nieuws met mijn klanten en andere bezoekers van de site, door de nieuwsitems uit de nieuwsbrieven logisch op de site te plaatsen. Je ervaart het als een verlengstuk van je onderneming.

Irina Kroeze

Fiscaal adviseur , Inkomenshulp Kroeze

WIj zijn nu enkele jaren klant bij Albert Puper van Consupport – Contentbeheer & Webdesign – Vleuten. Wat de werkwijze van Albert kenmerkt is snelle afhandeling van de vragen en terugkoppeling van de werkzaamheden. Daar waar het over de mail soms moeilijk uit te leggen is wat we graag willen, kunnen we altijd telefonisch overleggen en dan kan Albert online de aanpassingen zichtbaar maken en zo nodig aanpassen.

Kortom een zeer prettige samenwerking en dan ook nog tegen een scherp tarief. Van harte aanbevolen dus,

Ton Sol

Voorzitter Beroepsvereniging Recovery Verpleegkundigen, BRV Nederland

Een nieuw bedrijf starten is erg leuk en spannend, maar er komt heel wat bij kijken. Veel zaken wil en moet je regelen. Ook een “website maken” hoort daarbij, maar dat is niks voor mij.  Dat laat ik liever over aan een professioneel persoon/ bedrijf. En laat ik nou van 2 verschillende personen horen dat ze zeer tevreden zijn met Albert. Zo kwam ik dus bij Consupport terecht! Want een afspraak was snel gemaakt.

We bespraken mijn wensen, Albert vertelde duidelijk hoe één en ander werkt en wat belangrijk is. Na een tijdje hebben we nog een keer een afspraak gemaakt voor de details. En zo ontstond binnen een paar weken mijn mooie website. Ik ben er erg enthousiast over en zeer tevreden! En de mensen in mijn omgeving zijn er ook erg positief over.

Marleen de Kooker

Eigenaresse, Autorijschool Marleen

Albert heeft mij fantastisch geholpen met mijn website. Denkt goed mee over de inhoud. Stimuleert om de website actueel te houden. Neemt het initiatief als beveiligingsmaatregelen moeten worden genomen. Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig. Daarnaast biedt Albert mij ondersteuning op software en hardware gebied voor mijn kantoor. Is snel bereikbaar. Helpt zowel op afstand als op locatie. Geeft aan waar hij mee kan helpen (veel) en waar iemand anders ingeschakeld moet worden.

Een topper! Kortom een zeer prettige samenwerking en dan ook nog tegen een scherp tarief. Van harte aanbevolen dus.

Hanneke Boom

Eigenaresse, Boom Boekhouderij | Vleuten

Albert heeft mij op een heel plezierige manier geholpen om vage ideeën om te zetten in concrete inhoud voor m’n website. Hij is goed in het uitvragen van wat je wilt communiceren en heeft vervolgens de vakkundigheid om er voor te zorgen dat het ook zo overkomt. Het samenwerken met Albert verliep soepel en vlot. Hij denkt mee en komt met frisse ideeën. Hij doet wat hij belooft en is betrouwbaar.

Dankzij Albert kan ik trots zijn op m’n website en ben ik als ondernemer goed vindbaar op het web. Kortom: ik ben heel tevreden. Consupport is een aanrader.

Elly Pothoven

Eigenaresse, Jong Geleerd | Praktijk voor remedial teaching | De Meern

Wij hadden een plan, er moest een nieuwe website komen, een website die bij ons past, helemaal van nu, die zich aanpast aan telefoon, met koppelingen voor Facebook, mailadressen, met contact en aanmeldformulieren, ja alles erop en eraan. Maar hoe geef je dat vorm? Vanuit InZwang hadden we al goede ervaringen met Albert gehoord dus hebben we hem gevraagd met ons aan de website te gaan werken.

Albert heeft ons met veel inzet  en enthousiasme begeleid in het ontwikkelen van onze nieuwe web site. Het was geen eenvoudige weg, we hebben door ontwikkelingen binnen de praktijk zelfs de website even onhold gezet en niet veel daarna gevraagd weer verder te gaan. Ons logo en ook onze naam is meerdere keren veranderd, het was het steeds weer net niet… Albert bleef geduldig,  enthousiast, motiveert en denkt mee. Het contact verliep altijd heel vlot, ieder mailtje, iedere berichtje werd in hele korte tijd beantwoord, dat maakte dat we snel vooruit zijn gegaan.

Op de momenten dat we met elkaar achter de computer hebben gezeten was er ruimte om van alles  uit te proberen om zo beter te kunnen inzien wat de mogelijkheden waren, dat hebben we als heel prettig ervaren. We zijn enorm blij met het resultaat, professioneel, aangepast aan de media van deze tijd, en toch ook  vriendelijk, persoonlijk, van ons, het voelt goed en inmiddels is de site in gebruik en krijgen we vele enthousiaste reacties vanuit onze omgeving. Ben je ook toe aan een nieuwe web site dan kunnen wij je Albert van harte aanraden.

Angelique Lambers

Verloskundige, Levenslicht Verloskundigen

Albert heb ik leren kennen tijdens de advisering en realisatie van mijn website mavintraining.nl.  Zijn werkwijze met de voorkeur voor persoonlijk contact gaf voor mij de doorslag om voor hem te kiezen in plaats van andere professionals die alles online willen regelen. Hij gaat doelgericht te werk. Ondanks zijn baan is hij flexibel in zijn tijd. Hij is behulpzaam, meedenkend en kan goed instructie geven over de systematiek van WordPress.

Daarnaast zorgt hij ervoor dat het proces gaande blijft. Hierdoor is mijn website snel gerealiseerd.

Maryse Versteeg-Nieuwenhuizen

Eigenaar Trainer Coach, MAVIN training | Harmelen

Afgelopen jaar zijn wij in zee gegaan met Consupport en ik heb hier alleen maar positieve reacties over.

Wat mij opvalt in vergelijk met ander website- bouwers is:

• Heel scherp geprijsd.
• Pro- aktieve houding, veel goede en creatieve ideeën.
• Heel korte lijnen, waardoor aanpassingen aan de website snel doorgevoerd kunnen worden, vaak nog dezelfde dag.
• De telefonische bereikbaarheid is super, zelfs ’s avonds of in het weekend is hij bereikbaar.
• Heel laagdrempelig overleg mogelijk.
• Samenwerking met lokale drukker / fotograaf is erg gemakkelijk.

Al met al biedt Consupport een heel goede prijs / kwaliteit verhouding en hebben wij in korte tijd een prachtige website kunnen neerzetten. Het is een bedrijf waar service, klantvriendelijkheid en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Gideanne Bröcheler

Coördinator Stichting In Zwang, In Zwang | (pret)echobureau Gouda

Met veel plezier hebben Albert en ik gewerkt aan mijn website. Ik werk met peuters/kleuters dus mijn website moest een speelse uitstraling hebben en daarnaast ook duidelijk en overzichtelijk zijn. En die combinatie is mooi gelukt.

We hadden een fijne creatieve samenwerking. Albert is heel deskundig. Ook heeft hij de beveiliging van mij site geregeld (SSL-certificaat), waar ik heel blij om ben.

Sophieke Salverda

Eigenaar, Peutermuziek Utrecht