Online werkervaring

Na zeven jaar als reclamefotograaf gewerkt te hebben ben ik terecht gekomen in de snel groeiende wereld van E-commerce. Eerst als Content specialist bij Kieskeurig.nl, later in verschillende content-functies bij Scheer & Foppen, Bobshop en VidaXL. In 2011 heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te starten waarmee ik websites bouw en onderhoud voor ondernemers, organisaties en particulieren.

Naast mijn werk als Content Manager bij een groothandel in hydraulics werk ik drie dagen per week voor meer dan 45 verschillende klanten.

jaar ervaring

Websites

Tevreden klanten

dagen per week bereikbaar

Toegevoegde waarde

Ik heb gemerkt dat het voor ondernemers, organisatie en particulieren lastig is om de juiste keuzes te maken wanneer het gaat om online activiteiten. Ze weten heel goed wat ze willen maar het ontbreekt ze vaak aan tijd en de juiste kennis. Ik heb een antwoord op deze vragen en neem deze projecten graag voor je uit handen. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Op een dag en tijdstip dat jou het beste past, dus ook ‘s avonds en in het weekend.

Ik woon al sinds 1997 met mijn gezin in Vleuten en ben actief betrokken bij verschillende verenigingen en evenementen zoals de VWOV, De Oranjestichting en Bourgondisch Vleuten. In mijn vrije tijd fiets ik graag, in Nederland maar ook in het buitenland. Met enige regelmaat gaan we met meer enthousiastelingen richting de Mt. Ventoux, Stelvio of de Marmotte. Heb je vragen of wil je meer weten over de bouw van een website? Neem dan contact met mij op.

 

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Lees dan de reviews >