Afgelopen jaar zijn wij in zee gegaan met Consupport en ik heb hier alleen maar positieve reacties over.

Wat mij opvalt in vergelijk met ander website- bouwers is:

• Heel scherp geprijsd.
• Pro- aktieve houding, veel goede en creatieve ideeën.
• Heel korte lijnen, waardoor aanpassingen aan de website snel doorgevoerd kunnen worden, vaak nog dezelfde dag.
• De telefonische bereikbaarheid is super, zelfs ’s avonds of in het weekend is hij bereikbaar.
• Heel laagdrempelig overleg mogelijk.
• Samenwerking met lokale drukker / fotograaf is erg gemakkelijk.

Al met al biedt Consupport een heel goede prijs / kwaliteit verhouding en hebben wij in korte tijd een prachtige website kunnen neerzetten. Het is een bedrijf waar service, klantvriendelijkheid en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Gideanne Bröcheler

Coördinator Stichting In Zwang, In Zwang | (pret)echobureau Gouda

Albert t heb ik leren kennen tijdens de advisering en realisatie van mijn website mavintraining.nl

Zijn werkwijze met de voorkeur voor persoonlijk contact gaf voor mij de doorslag om voor hem te kiezen in plaats van andere professionals die alles online willen regelen. Hij gaat doelgericht te werk. Ondanks zijn baan is hij flexibel in zijn tijd. Hij is behulpzaam, meedenkend en kan goed instructie geven over de systematiek van WordPress.

Daarnaast zorgt hij ervoor dat het proces gaande blijft. Hierdoor is mijn website snel gerealiseerd.

Maryse Versteeg-Nieuwenhuizen

Eigenaar, MAVIN training | Harmelen

Wij hadden een plan, er moest een nieuwe website komen, een website die bij ons past, helemaal van nu, die zich aanpast aan telefoon, met koppelingen voor Facebook, mailadressen, met contact en aanmeldformulieren, ja alles erop en eraan. Maar hoe geef je dat vorm? Vanuit InZwang hadden we al goede ervaringen met Albert gehoord dus hebben we hem gevraagd met ons aan de website te gaan werken.

Albert heeft ons met veel inzet  en enthousiasme begeleid in het ontwikkelen van onze nieuwe web site. Het was geen eenvoudige weg, we hebben door ontwikkelingen binnen de praktijk zelfs de website even onhold gezet en niet veel daarna gevraagd weer verder te gaan. Ons logo en ook onze naam is meerdere keren veranderd, het was het steeds weer net niet… Albert bleef geduldig,  enthousiast, motiveert en denkt mee. Het contact verliep altijd heel vlot, ieder mailtje, iedere berichtje werd in hele korte tijd beantwoord, dat maakte dat we snel vooruit zijn gegaan.

Op de momenten dat we met elkaar achter de computer hebben gezeten was er ruimte om van alles  uit te proberen om zo beter te kunnen inzien wat de mogelijkheden waren, dat hebben we als heel prettig ervaren. We zijn enorm blij met het resultaat, professioneel, aangepast aan de media van deze tijd, en toch ook  vriendelijk, persoonlijk, van ons, het voelt goed en inmiddels is de site in gebruik en krijgen we vele enthousiaste reacties vanuit onze omgeving. Ben je ook toe aan een nieuwe web site dan kunnen wij je Albert van harte aanraden.

Angelique Lambers, Nel Hagen, Willemiek Timmermans

Verloskundigen Levenslicht | Schoonhoven