Home » Services

Websites

Of je nu een ondernemer, vereniging of organisatie bent, een eigen website is van groot belang. Het is je digitale etalage, een platform om je doelen of evenementen te delen met je leden of klanten. Maar heb je de tijd en kennis om dit zelf te gaan realiseren? Of spelen de kosten ook een belangrijke rol? Kies er dan voor om de website door mij te laten bouwen.
l

Actuele content

Een website is dynamisch en de inhoud, in de vorm van tekst en afbeeldingen, moet regelmatig veranderen om uw bezoekers te blijven boeien. Nieuwe informatie, actuele aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. En juist het bijhouden van een website is kost tijd en energie en schiet er dus vaak bij in. Ik kan u daarbij ondersteunen.
i

Nieuwsbrieven

Met een nieuwsbrief kun je jouw klanten of leden betrokken houden en informeren. Het verzamelen van e-mailadressen en het inrichten van de nieuwsbrief is iets wat zeker de moeite loont. Je kunt wie de nieuwsbrief ontvangen en geopend heeft, maar ook of er door is gelinkt naar je website.

Social Media

Wil je actief worden op de social mediakanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Denk ook eens aan een bedrijfspagina op LinkedIn en Facebook. Volop mogelijkheden om je naamsbekendheid te vergoten of je product onder de aandacht te brengen.

Fotografie en video

Foto’s of video’s zeggen veel meer dan een geschreven tekst. Kies er daarom voor om je bezoekers kennis te laten maken met jouw product of dienst. Daarom is het bijna vanzelfsprekend dat er op veel websites gebruik wordt gemaakt van foto’s en video. Het beeldmateriaal is tevens te gebruiken voor beurzen en andere presentaties.
U

Vindbaar in Google

Content is niet voor iedere website hetzelfde. Een webwinkel heeft immers een andere inhoud dan een schoolwebsite of tandartsenpraktijk. De commerciële belangen voor een ondernemer liggen anders dan bij een vereniging. Samen kunnen we je doelgroep bepalen en kijken op welke manier we ze kunnen bereiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak om je wensen te bespreken en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Dat kan overdag, maar ook buiten kantoor- of winkeltijden. Bel 06 2230 3270 of maak gebruik van het contactformulier